Kreagrafen

Lektör • Skrivarcoach • Psykosyntesterapeut • Författare • Konstnär

Skrivarsafari i sommar!

Skrivarsafari på Fridhem sommaren 2010

Skrivandet börjar inte nödvändigtvis i huvudet. Det kan lika gärna börja i foten, när den nakensmyger i daggvått gräs. Kanske väcker det ett doftminne av varmvåt hammock, eller ett begär efter nyplockade hallon. Vågar du prova?

Häng med mig på Skrivarsafari sommar. Det blir en utflykt i det inre, på fantastiska Fridhems folkhögskola i Skåne. Vi kommer att ägna oss åt inspirerande skrivövningar till musik, bilder, visualiseringar och annat spännande och hitta fantasivägar in i skrivandet.

Du behöver inte ha skrivit en rad, men längta efter att få komma igång. Eller så har du skrivit hela ditt liv, men vill hitta nya vägar. Det handlar om att vara närvarande, här och nu. Att titta, lyssna, känna, dofta, uppleva genom alla sinnen och vara öppen för vad som händer.

När vår vecka är slut har du skrivit texter som du kan arbeta vidare med när du kommer hem. Det blir magiskt.

NÄR? VAR? HUR?

Skrivarsafarin är preliminärt planerad till v.28, alltså 12-16 juli 2010. Fridhem ligger i Svalöv i Skåne, ca 4 mil nordväst om Malmö, strax öster om Landskrona. Kursavgiften brukar vara ca 4000 kronor för mat och boende hela vistelsen. Reser du långt går det bra att checka in redan på söndag. Det finns också möjlighet att ta med en anhörig mot ringa kostnad.

Allt du behöver veta kan du läsa på Fridhems hemsida. Hela kursprogrammet släpps släpps kl. 22.00 den 6:e januari 2010. Det brukar bli fulltecknat ganska omgående, så se till att boka tidigt. Redan nu kan du ta en titt på Folkhögskola.nu där delar av programmet finns anslaget.

Här kan du se förra årets kursprogram >>

Har du frågor, maila mig >> skrivarcoach[snabela]kregrafen.se

2 comments on “Skrivarsafari i sommar!

 1. skimmer
  08 december 2009

  Hej . träffade dig på fabulösa Jolord ikväll. ser fram emot din skrivsafari. kan nog ej komma men blev inspirerad. ses på puffen

  skimmer

 2. kreagrafen
  08 december 2009

  Härligt att det inspirerade, Skimmer. Det går kanske fler safaritåg? Berätta gärna för andra som du tror kan vara nyfikna och intresserade.

  /AC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 25 november 2009 by in Skrivarkurser and tagged , , , , .
%d bloggare gillar detta: