Kreagrafen

Lektör • Skrivarcoach • Psykosyntesterapeut • Författare • Konstnär

Mjuk rivstart för ”Skrivarlinje på distans”

Det här läsåret fortsätter jag som handledare på kursen ”Skrivande på distans” som arrangeras av Sörängens folkhögskola i Nässjö. Ansvarig för kursen är Elisabet Norin som måste vara en av Sveriges mest kompetenta, lyhörda och ödmjuka skrivarpedagoger. Jag vet vad jag pratar om eftersom jag har haft henne som lärare på Skrivarpedagogutbildningen för flera år sedan. Men nu jobbar vi alltså ihop.

Uppstarten av kursåret skedde i förra veckan när vi och våra tjugofyra kursdeltagare träffades för att få ett ansikte på var och en. Vi hade två spännande författarbesök under träffen. Lina Wolff och Peter Törnqvist. Elisabet berättar mer om träffen och besöken här >>

Kontakten kommer att ske via nätet i fortsättningen. Nästa ”närhetsträff” sker i juni nästa år när läsåret avslutas. Då kommer varje text att få rejält med uppmärksamhet. Förhoppningsvis ses vi också i halvtid i januari.

Vill passa på att slå ännu ett slag för Elisabets oumbärliga handbok i romanskrivande, ”Tre enkla regler finns inte” – en av de bästa i sitt slag – som släpptes i handeln tidigare i år. Om du besöker Bok & Biblioteksmässan senare i september får du inte missa Skrivarskolan där Elisabet är en av handledarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: