Kreagrafen

Lektör • Skrivarcoach • Psykosyntesterapeut • Författare • Konstnär

Bästa julklappen – Skrivarsafari

I sommar är det dags igen. För tredje året i rad arrangeras Skrivarsafari på Fridhems folkhögskola i Svalöv. Vecka 27, alltså den 2-6 juli 2012. Jag kan inte tänka mig en bättre julklapp till någon som vill ägna sig åt skrivande under några sköna sommardagar. Här kan du ladda ner ett presentkort som du kan printa ut och lägga under granen i väntan på Tomten.

>> Presentkort Skrivarsafari 2012

Mottagaren kan själv anmäla sig på hemsidan när kursprogrammet släpps den 5 januari 2012. Det brukar vara samma rusning som när H&M släpper sina designerkollektioner, så häng på låset.

Skrivarsafari blir som tidigare år ett äventyr på insidan. Skrivandet börjar inte nödvändigtvis i huvudet, det kan lika gärna börja i foten när den nakensmyger fram i daggvått gräs. Kanske väcker det ett doftminne av våtvarm hammock, eller smaken av hallon? Med bilder, musik, guidade visualiseringar och mycket annat kommer vi att aktivera våra sinnen och hitta fantasivägar in i skrivandet.

Skrivarsafarin var en del av min resa tillbaka till homo ludens!” 

Så tycker en tidigare deltagare. Homo ludens, den lekande människan. Det blir mycket lek, men också allvar. Det kan vara omtumlande att upptäcka att man faktiskt inte är en huvudfoting. Min erfarenhet som psykosyntesterapeut är en tillgång den här veckan, även om vi förstås inte kommer att ägna oss åt terapi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 08 december 2011 by in Skrivarkurser, Skrivarsafari and tagged , , , .
%d bloggare gillar detta: