Kreagrafen

Lektör • Skrivarcoach • Psykosyntesterapeut • Författare • Konstnär

Checka in på skrivarweekend för karaktärssugna

Hotel Service BellNågot av det roligaste med att vara författare är att få ge liv åt sina påhittade karaktärer. Men hur kan man hitta inspiration till sina litterära figurer? Och hur gör man dem så där intressanta och trovärdiga så att läsaren aldrig glömmer dem?  

Den 6-8 september är jag och författaren Lars Rambe värdar för en skrivarweekend på Mornington hotell i Bromma. Det blir några dagar fyllda av kreativa och inspirerande upplevelser som väcker din skrivlust.

Vi kommer att ha fokus på karaktärer, men helt säkert att rota mer i den litterära verktygslådan. Kanske drömmer du om att komma igång med skrivandet, eller så är du en erfaren skribent som behöver nya perspektiv. Vem du än är, är du välkommen.

Ladda ner programmet här (PDF) >>

Anmäl ditt intresse till Mornington Education >> 

Vilka är vi?

AC_letterboxJag, AC Collin, är författarcoach och utbildad skrivarpedagog. Om somrarna är jag guide för Skrivarsafari på Fridhems folkhögskola, ett lustfyllt äventyr som sätter fart på kreativiteten. Resten av året handleder jag elever på ”Skrivarlinje på distans” på Sörängens folkhögskola. Skrivandet är ett självklart verktyg i min verksamhet som psykosyntesterapeut. Det kan starta processer på ett personligt plan. Skrivarkurserna är dock inte terapi, även om de kan ha ett terapeutiskt värde.

Lars Rambe är författare, förläggare och jurist. Han är mitt uppe i sin författarkarriär och är framgångsrik med sina spänningsromaner, både här hemma och utomlands. Den senaste romanen, ”Kvinnorna i sjön”, beskrivs som en skräckthriller. Lars driver också Hoi förlag med kollegan Sölve Dahlgren. Lars vet allt om skrivprocessens toppar och dalar och kommer att dela med sig av sina erfarenheter.

Du är också viktig. Tillsammans ser vi till att dagarna i september blir en helhetsupplevelse och när du checkar ut på söndag eftermiddag har det egentligen bara börjat.

4 kommentarer på “Checka in på skrivarweekend för karaktärssugna

  1. Pingback: Skrivarweekend med AC Collin och Lars Rambe | Susanne Ahlenius

  2. AC Collin
    22 augusti 2013

    Reblogged this on Lektörsakuten and commented:

    Missa inte min och författaren Lars Rambes skrivarweekend på Mornington Hotel i Bromma, 6 – 8 september 2013.

  3. Pingback: Vilken lyckad skrivarweekend! | Kreagrafen

  4. Pingback: En skrivarweekend med fokus på karaktärer | Fiction Profiler

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: