Kreagrafen

Lektör • Skrivarcoach • Psykosyntesterapeut • Författare • Konstnär

Skrivarsafari® i Hönshuset 10 – 14 augusti 2015

Äntligen! Sommaren 2015 arrangeras Skrivarsafari® på två platser. Det blir som vanligt en vecka på Fridhems folkhögskola i Skåne (v.27), en kursvecka som blev fullbokad redan i mars. Det blir min trettonde sommar på Fridhem, min sjätte som skrivarsafariguide, så det känns som att komma hem.

Andra veckan i augusti arrangeras Skrivarsafari® för första gången utanför Fridhem. Då håller vi till i Hönshuset på Karby Gård i Täby, strax norr om Stockholm.

safarihuvud

Det blir fem dagar av kreativt skrivande och upplevelser som aktiverar alla sinnen. Du behöver inte ha skrivit en rad, men vill komma igång. Du kan ha skrivit hela ditt liv, men har kanske fastnat och vill få en nystart. Skrivandet kan lika gärna börja i foten när den nakensmyger i daggvått gräs som i huvudet. Vi ägnar oss inte åt textanalys, men vill du ha individuellt textsamtal meddelar du mig i förväg så kan jag avsätta tid för det. För torsdagskvällen planerar jag en hemlig kvällsaktivitet. Du kommer att ha stoff till många historier när vi avslutar på fredagen.

Visa intresse på evenemangssidan på Facebook!

Datum: 10 – 14 augusti 2015.
Tid: 09.30 – 17.00, fredagen avslutas kl.15.00
Pris: 4.200 kronor.
Anmälan: Boka din medverkan här och betala bokningsavgiften på 800 kronor. Resterande belopp (3.400 kronor) betalas vid faktura. Är du studerande mellan 16-18 år får du 1000 kronor i rabatt.

karbygard

Att få arrangera Skrivarsafari på Karby Gård är särskilt roligt för mig. Jag är engagerad i både Täby konstnärer och nybildade Täbyförfattarna som har Karby Gård som samlingsplats. Jag tror att nätverkande och samarbeten mellan olika kreativa uttryckssätt är utvecklande.

Karby Gård erbjuder inte boende, det behöver du ordna själv. Hör av dig till mig så kan jag ge dig tips. Kommunikationerna är goda, med tunnelbana från City och byte till buss som stannar utanför dörren.

Läs mer om Karby Gård här >>

Har du frågor, kontakta mig på skrivarcoach[@]kreagrafen.se

VÄLKOMMEN!

One comment on “Skrivarsafari® i Hönshuset 10 – 14 augusti 2015

  1. Håkan Bergmansson
    29 maj 2015

    AC är en mycket kreativ, seriös och ödmjuk lärare som med ljus och värme leder dig tryggt på din skrivarsafari ända upp bland molnen. Prova! du kommer inte att ångra dig. Håkan, ”Skrivarsafari – Skåne 2014”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 26 maj 2015 by in Skrivarsafari and tagged , , .
%d bloggare gillar detta: