Kreagrafen

Lektör • Skrivarcoach • Psykosyntesterapeut • Författare • Konstnär

Bokrelease i innovationshuset Epicenter

epicenter-events

Det känns särskilt roligt att bokreleasen för ”Mamma kom aldrig hem” hålls i innovationshuset Epicenter, mitt i Stockholms city. Förutom att det är en del av Urban Escape Stockholm, en mötesplats för människor som söker inspiration och nya samarbeten, bygger det på ett koncept där kreativitet och kultur är två bärande idéer. Det gillar ju jag, som varvar skrivande och måleri med kommunikation och digitala konceptfinurligheter. Dessutom älskar jag att bidra till att sköna människor träffas och hittar något som förenar.

Våren 2016 flyttar Liljevalchs Vårsalong in i kvarteret, och jag och Ordberoende förlag tänker alltså tjuvstarta med en konceptuell konstnär som bjuder på en performance under kvällen. Med tanke på att det finns en tydlig koppling till konst i romanen känns det naturligt och spännande:

”Han målar och rör sig ungefär som när han går, som om han äger marken och den bara ligger där och väntar på honom. Han kommer aldrig att gå exakt där igen, alltså gäller det att vara uppmärksam och ta emot honom när han sätter ner foten. När han lägger sin tyngd i steget, trycker ifrån och lyfter foten för att ta nästa steg.
Jag får en känsla av att jag borde vara mer tacksam. Att det är något väldigt speciellt att sitta här och titta på honom när han arbetar. Kommer den känslan från mig själv? Eller är det han?”
/Ur ”Mamma kom aldrig hem”

omslag - Mamma kom aldrig hemVi kommer att ta en entréavgift á 250 kronor, för att täcka vissa kostnader. Du får ett signerat exemplar av romanen med det smärtsamt vackra omslaget. Vi bjuder också på lättare mat och dryck. Medföljande betalar 150 kronor, då ingår ingen bok.

Gå in på Simple Signup och boka, och gör det nu >>

Kan du inte komma till bokreleasen? Vill du förhandsbeställa ett signerat ex direkt av mig? Läs mer här >>

Varmt, varmt välkommen!

One comment on “Bokrelease i innovationshuset Epicenter

  1. Pingback: Förhandsbeställ signerad ”Mamma kom aldrig hem” | Kreagrafen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: