Kreagrafen

Lektör • Skrivarcoach • Psykosyntesterapeut • Författare • Konstnär

Psykosyntesterapi

Här finns en tom fåtölj som väntar på dig

Är du fast i gamla invanda mönster? Är du inte dig själv i vissa situationer? Har du vanor som du inte vill kännas vid och som hämmar dig i din utveckling? Längtar du efter att ta reda på vem du verkligen är? Har en kris fått dig att omvärdera ditt liv och det du gör?

Välkommen i terapi hos mig. Jag heter Anna-Carin Collin och tar emot klienter i samtalsterapi. Efter trettio år som kreatör har jag en särskild förståelse för vad det innebär att vara en skapande människa. Den kreativa processen kan vara helt underbar och alldeles förfärlig. Tillsammans kan vi utforska vad som blockerar och hämmar just dig, så att du kan växa som människa, både privat och i arbetet.

Jag ägnar mycket tid åt skrivande, måleri och en hel del musik och inkluderar gärna allt detta i terapiarbetet. Guidade visualiseringar, dröm- och symbolarbete ingår också i min terapeutiska verktygslåda, men det är dina behov som styr vårt gemensamma arbete.

Jag avslutade den fyraåriga utbildningen vid Psykosyntesakademin i Stockholm i juni 2010 och har tagit emot klienter under handledning sedan vårvintern 2009. Jag fick mitt diplom hösten 2012. Min terapimottagning ligger i Täby strax norr om Stockholm.

Är du intresserad av att bli klient, kontakta mig för en första kostnadsfri session. Känns det bra bokar vi ytterligare sex sessioner innan vi gör en första avstämning och kommer överens om hur vi kan gå vidare.

terapi@kreagrafen.se

Välkommen!

 

banner_terapi

%d bloggare gillar detta: