Kreagrafen

Lektör • Skrivarcoach • Psykosyntesterapeut • Författare • Konstnär

Börjor i en ask

Börjor i en ask sätter igång fantasin

Min lilla ask med kortkorta ”börjor” kan man använda på olika sätt. För att få igång ett tankeflöde, för att skriva en kort betraktelse, kanske i kombination med en slumpmässigt vald bild. För att reflektera, en liten stund varje dag. Den kommer att dyka upp under Skrivarsafarin i sommar, men också i psykosyntesterapi hos mig.

Asken innehåller ett hundratal små kort (70 x 28 mm) med olika textbudskap som t.ex. ”Kärlek för mig är…”, ”Det allra första jag minns…”, ”Innan jag somnar brukar jag…”.

Vill du beställa den av mig, hör av dig via mail till skrivarcoach[snabela]kreagrafen.se. Asken kostar ca 250 kronor + frakt. Leveranstid ca en vecka.

 Ett klassiskt sällskapsspel på fickan

Var och varannan dag passerar jag en fantastisk allé och jag kan inte låta bli att ta fram kameran. Det är fascinerande hur allén ändrar skepnad från dag till dag, vår, sommar, höst och vinter. För mig är den en symbol för livet, för processen framåt. Och visst har jag känt en magisk närvaro mellan träden.

Snart finns en ask med allébilder i visitkortsstorlek. I varje ask finns 2 x 25 motiv. Varför inte spela memory? Asken kostar 275 kronor + frakt. Är du intresserad, kontakta mig på contactac[snabel-a]kreagrafen.se.

Här är ett smakprov på bilderna.

En kommentar på “Börjor i en ask

  1. Pingback: Memory Lane – ett tidsfördriv « Kreagrafen

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: